Tervetuloa

Broomkaia Productions perustettiin Mexico Cityssä vuonna 1991 nimellä Estudios Goblin. Perustaja oli äänetysteknikko Jimena Moheno.Vuoteen 1996 asti studiossa tuotettiin erilaista musiikkia, jonka kirjoon mahtui rockia, heavymetallia, funkia, jazzia, folklorea ja ambientia. Muusikot ja artistit nauhoittivat kokopitkiä julkaisuja ja demoja sekä radiomainoksia ja jinglejä.

Vuoden 1997 lopulla tiloja piti laajentaa ja parantaa, koska yhteistyö asiakkaiden kanssa jatkui, ja he myös suosittelivat studiota toisille muusikoille ja artisteille. Laajennuksen ja parannusten myötä syntyi BroomKaia Producciones, joka vuodesta 1999 vuoteen 2005 tarjosi äänitys – ja musiikintuottamispalveluita, sekä myös tukea muusikoille ja äänittäville artisteille johtavan tuottajan ominaisuudessa.

Vuonna 2005 tarjoutui mahdollisuus muuttaa Suomeen. Tämä merkitsi uutta alkua Broomkaia Produccionesille pienessä ja rauhallisessa Liedon kunnassa Varsinais-Suomessa. Studio oli suljettu kahden vuoden ajan johtuen muuttoprosessista Mexico Citystä Lietoon. Nykyisen BroomKaia Productionsin suunnittelu alkoi marraskuussa 2007 ja studion rakennustyöt saatiin päätökseen maaliskuussa 2009.

BroomKaia Productions avasi ovensa Liedossa vuonna 2010. Tarjoamme mahdollisuuden täysin digitaaliseen äänitykseen ProTools HD2 järjestelmällä. Toimintaa johtaa äänitysteknikko Jimena Moheno-Pesonen.

Halutessasi lisätietoja palveluista, äänityslaitteista, kokoonpanosta, biisien lukumäärästä ja muista halutuista palveluista kuten säveltämisestä tai tuottamisesta, ota yhteys äänitysteknikko Jimena Moheno-Pesoseen. Pyytäessäsi tarjousta kerrothan projektistasi ainakin seuraavat asiat: bändin kokoonpano, biisien lukumäärä ja haluamasi muut palvelut kuten säveltäminen tai tuottaminen.

 

gtr

 

 

Palvelut

Miksaus

Äänitys

Digitaalinen Editointi

Tuottaminen ja Säveltäminen

 
 


broomkaia
Etusivu Studiosta Referenssit Galleria Yhteys

© 2017 BroomKaia Productions Site design by Karkruff